Clipso

Wanneer u het echt mooi wilt hebben adviseren wij Clipso Sign System.

Clipso is een hoogwaardig product waarmee we naadloos complete wanden of plafonds kunnen voorzien van een afbeelding. Het mooiste aan dit product is dat het overal kan worden toegepast, uw wanden hoeven niet gestukadoord  te zijn.
Stopcontacten, verlichting of zelfs tv schermen kunnen wij gewoon weer op de wand terugplaatsen. Dit uitermate hoogwaardige product is altijd een eyecatcher in uw bedrijf, vereniging of woning. Wanneer u dat wilt kunnen wij ook de afbeelding naar de hand voor u verwisselen waardoor u dus niet altijd gebonden bent aan 1 sfeerimpressie.
Door het hoogwaardige materiaal voldoet het aan de strengste eisen van brandveiligheid waardoor het in publiek ruimtes kan worden toegepast waaronder verzorgingstehuizen, restaurants, bioscopen, bibliotheken en zelfs op luchthavens.

Heeft u een gehorige ruimte?

Wij brengen Clipso aan in o.a. wachtruimtes, restaurants en zalen waar veel akoestiek is. Door middel van Clipso “sound stop” isolerende platen achter het product te monteren is Clipso een perfecte oplossing om uw akoestiek probleem op te lossen met een schitterende sfeer afbeelding.

Verlichting:

Met het aanbrengen van LED verlichting achter de afbeelding heeft u een geheel verlichte wand wat uw eyecatcher een nog mooier effect geeft. Wilt u een heel plafond verlicht hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

Offerte aanvragen?

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen u hoort van ons!

Multisponsor
Mollevite 19
6931 KE Westervoort
Tel:    026-7370112
Mail:  info@multisponsor.nl