Full Color Stickers

Full color stickers zijn geprinte stickers op een witte of transparante ondergrond. Deze stickers kunnen rechthoekig maar ook in vorm (contour gesneden) worden uitgeleverd. Door te kiezen voor een matte of glanzende laminaat laag met UV block blijven de stickers lange tijd van topkwaliteit. Multisponsor levert alle soorten stickers in ieder gewenst formaat. Dit kunnen losse plakletters of cijfers zijn tot grote full color prints voor auto’s, ramen gevels etc. Ook kleine stickers voor o.a. gereedschappen, standenborden etc. kunnen door ons geproduceerd worden. Wilt u afgeronde hoeken of een speciale vorm, dit is geen enkel probleem. Stickers worden standaard voorzien van een beschermende laminaatlaag. Uw aanvraag voor stickers beantwoorden wij binnen 24 uur.

 

One way vision (free vision)

 

Wilt u full color sticker toepassen op uw ramen maar toch graag zicht naar buiten houden? Wij printen ook op one way vision folies ook wel free vision genoemd. Deze folies zijn ook geschikt voor achterramen van auto's.

 

Vloerstickers

 

Ideaal voor reclame op sportvloeren zijn vloerstickers. Door de plaatsing op het sportveld (bv in de middencirkel) wordt uw reclame gegarandeerd gezien. Vloerstickers zijn leverbaar met anti slip laminaat waardoor ze ook op winkelvloeren kunnen worden aangebracht.

 

.

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen u hoort van ons!

Offerte aanvragen?

Multisponsor
Mollevite 19
6931 KE Westervoort
Tel:    026-7370112
Mail:  info@multisponsor.nl