Retail: Uw zaak daar draait het om....

Er is de laatste jaren enorm veel veranderd in de retail. Door de komst van het internet zijn sommige bedrijfstakken (bijna) geheel uitgestorven zoals videotheken en platen/ cd winkels. Ook grote winkelketens verdwenen uit het straatbeeld door overnames of faillissementen. Andere bedrijven staken juist de kop weer op, kijk bijvoorbeeld naar het aantal fitness centra  en tegelijkertijd ook het aantal fast-foodrestaurants wat er de laatste jaren zijn bijgekomen of het aantal winkels welke videogames verkopen.  De retail is dus continu in beweging, waar het aan de ene kant slechter gaat wordt het aan de andere kant weer door succes opgevuld. Hoe dit succes wordt bereikt, dat is waar wij ons mee bezighouden....


Als we nog verder terug gaan....

Waar vroeger in een woonplaats 1 slager, bakker, kruidenier, fietsenmaker, aannemer, autogarage etc. was is het aanbod nu enorm gestegen. Hier komt ook nog bij dat bedrijven steeds meerdere producten in hun assortiment opnemen waardoor het aanbod enorm groot is geworden. Maar ook het internet heeft er voor gezorgd dat de lokale consumenten hun producten en/of diensten gemakkelijker buiten de regio kunnen halen.

Succesvol ondernemen in de retail is dus meer dan de deur van 09.00 tot 17.00 te openen maar bewust bezig zijn met het bedrijf.

Wist u bijvoorbeeld dat 60% van alle aankopen in winkels buiten wordt besloten? Dus nog VOORDAT de klant bij u binnen is geweest?  Multisponsor verzorgt voor veel retail ondernemingen de binnen en buitenreclame.

Op de productpagina van deze website vind u voorbeelden van gerealiseerde projecten en opdrachten. Hiermee hopen we u een goed beeld te geven van onze mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij voor u vergelijkbare opdrachten uitvoeren.  Multisponsor beschikt over eigen productiemiddelen en onze monteurs hebben tussen de 7 en 20 jaar ervaring in de sign branche waardoor we uw opdrachten zo goed mogelijk kunnen realiseren.

 

Succesvol ondernemen, daar komt meer bij kijken:

Voor diverse opdrachtgevers in de retail verzorgen wij de complete marketing strategie. Wij ontzorgen u op dit gebied zodat u tijd heeft om zo goed mogelijk te ondernemen.  Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zowel on- als offline reclame strategie neemt u dan contact met ons op. Wij begrijpen uw belangen als geen ander zullen deze , in overleg met u, zo effectief mogelijk zullen toepassen.

 

 

 

Multisponsor
Mollevite 19
6931 KE Westervoort
Tel:    026-7370112
Mail:  info@multisponsor.nl