Sign

Reclame maken is van essentieel belang voor uw onderneming. U wilt uw boodschap duidelijk onder de aandacht van uw doelgroep brengen en daarnaast uw naamsbekendheid vergroten. Multisponsor realiseert jaarlijks honderden kleine en grote projecten voor ondernemingen uit verschillende branches. Met onze ervaring weten we voor ieder doel het juiste media in te zetten. Om onze producten onder te verdelen in categorie├źn praten wij wanneer het over sign gaat over:

 

1 Opvallen:  

Uw boodschap moet de doelgroep bereiken  


2 Herkenning:

Vestig uw naam, logo, boodschap of product bij uw doelgroep.
Zorg ook dat uw medewerkers, materieel en wagenpark hiervoor optimaal worden benut.


3 Onderscheid:

Wat maakt uw onderneming, werkzaamheden, boodschap of product uniek en hoe communiceert u dit? 


4 Sfeer:

Hoe ervaren uw klanten uw onderneming, wat kan u doen om meer omzet te    genereren uit uw bestaande klantenkring. Een klant in uw onderneming krijgen is  1 maar het zou u verbazen wat er allemaal van invloed is op het bestedingspatroon. Hoe haalt u hier het maximale uit?


5 Binding:

De toevallige passant wordt vaste klant, u wordt hofleverancier van die ene klant die slechts af en toe bestelde. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste  middelen in zet om binding met de klant te krijgen en daarmee ook de volgende aankopen krijgt?

 

Op de productpagina van deze website vind u voorbeelden van gerealiseerde projecten en opdrachten. Hiermee hopen we u een goed beeld te geven van onze mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij voor u vergelijkbare opdrachten uitvoeren.  Multisponsor beschikt over eigen productiemiddelen en onze monteurs hebben tussen de 7 en 20 jaar ervaring in de sign branche waardoor we uw opdrachten zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zowel on- als offline reclame strategie waarin we bovengenoemde 4 punten als uitgangspunten gebruiken neemt u dan contact met ons op.

 

Multisponsor
Mollevite 19
6931 KE Westervoort
Tel:    026-7370112
Mail:  info@multisponsor.nl