Sport
Multisponsor is bij uitstek uw partner in sportreclame. Wij produceren in eigen huis o.a. reclameborden, vloerstickers en spandoeken. Ook de plaatsing hiervan kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren aan verenigingen, sportbonden maar ook verzorgen wij de aankleding van uw evenement, toernooi, open dag of seminar. Denk hierbij aan alle sponsoruitingen maar ook de verzorging van de persruimte of de bewegwijzing .

Multisponsor heeft medewerkers die actief betrokken zijn bij organisaties in de sportwereld. Onze medewerkers hebben een opleiding sportmanagement gevolgd en zijn in het verleden werkzaam geweest bij sportbonden waardoor ervaring hebben opgebouwd met het zo goed mogelijk adviseren van sportuitingen tijdens wedstrijden of toernooien.

Wij dragen sport een warm hart toe en zijn zelf sponsor van meerdere sportverenigingen en toernooien. Wij komen graag met sponsorcommissies en sportbonden in contact voor het leveren van de reclame uitingen. Wanneer u ons als vaste partner kiest zullen wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren zodat u als vereniging of sportbond meer kunt doen met uw sponsoropbrengsten.

Op de productpagina van deze website vind u voorbeelden van gerealiseerde projecten en opdrachten. Hiermee hopen we u een goed beeld te geven van onze mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij voor u vergelijkbare opdrachten uitvoeren.  Multisponsor beschikt over eigen productiemiddelen waardoor we uw opdrachten zo goed mogelijk en als het moet ook snel kunnen realiseren.

Wij zijn ook trotse sponsor van de Eindhoven Diving Cup, internationaal schoonspring evenement in Eindhoven:

Multisponsor
Mollevite 19
6931 KE Westervoort
Tel:    026-7370112
Mail:  info@multisponsor.nl